top of page

AMAZON PAZAR YERLERİ HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Amazon’da satış yaparak dolar kazanmak isteyenlerin sürekli olarak maruz kaldıkları, herkesin gösterdiği ve uyum sağlamalarını istedikleri bakış açısından ve yöntemlerden çıkmak, sürdürülebilir ticarete başlamalarını sağlamak için bazı bilgiler sunmak istiyoruz.



Öncelikle Amazon’da satış yapmak için en iyi pazar yeri Amazon Amerika. Bu konuda herkes gibi biz de hem fikiriz. Fakat Amazon Amerika’daki rekabetin ne kadar fazla olduğunun da farkındayız, bu nedenle ticaretin sürdürülebilirliğini desteklemek için farklı pazar yerlerine de yayılmalıyız.


Peki Amazon Amerika dışında satış yapabileceğiniz bir diğer pazar yeri neresidir? Türkiye’de bu soruya en çok duyacağınız yanıt Amazon İngiltere olur. Ancak, İngiltere pazar yeri olarak çok iyi bir hacme sahip olsa da daha karlı ve rekabetin düşük olduğu pazar yerleri de mevcut.


Örneğin Almanya ve Japonya. Peki size neden bunu öğretmiyorlar?


Çünkü Amerika ve İngiltere pazar yerlerine ürün göndermek ve buralarda satmak biz Türkler için çok daha kolay ama çok daha rekabet yüksek. Fakat işte bu yüzdendir ki Almanya ve Japonya Amerika Amazon’dan sonra en çok pazar payına sahip olmasına rağmen birçok satıcı bu pazar yerlerine girmek istemiyor. Ticaretinizde fark yaratmak istiyorsanız ve diğer Amazon satıcılarından daha çok kazanmak ve büyümek istiyorsanız bu pazar yerlerine girmek ise yapılacaklar listenizin ilk sıralarında yer almalı.


Bu noktada D-ZON Ailesi olarak biz devreye giriyoruz ve size kimsenin yapmadığını yapmayı ve nasıl başarılı olacağınızı öğretiyoruz.


Daha fazlasını öğrenmek ve aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulmak için 15 dakikalık ücretsiz telefon görüşmelerimize katılabilir ya da bu konuyu incelediğimiz Youtube videomuzu buradan izleyebilirsiniz.


Herkese bol karlı satışlar dileriz.

Comentarios


bottom of page